Behanger nodig in Klazienaveen?

De muren in je bedrijfspand of woning voorzien van nieuw behang? Er kunnen meerdere redenen zijn om dit door Jeroen Berens Schilderwerken te laten uitvoeren. Weet dat je met behang elke gewenste uitstraling kunt bereiken. De ruime keuze in behangsoorten en motieven maken het mogelijk om elk type muur van het juiste soort behang te voorzien. De voordelen van behang gaan verder dan het verfraaien van je wanden. Eventuele oneffenheden en beschadigingen zie je na het behangen niet meer terug.  Het resultaat? Een prachtig strakke muur waar je lang van geniet.

Soorten behang

Afhankelijk van jouw keuze kun je kiezen voor een behang met een mooi motief of een opvallende print. Wil je dat oneffenheden niet meer op je muur zichtbaar zijn? In dat geval kan ik dit met glasvezelbehang voor elkaar krijgen. Je voorkomt op deze manier dat je de gehele muur zelf onder handen moet nemen. Andere soorten wandbedekking die ik gebruik bij het behangen van wanden of muren zijn:

  • Vliesbehang
  • Fotobehang

Laat je woon- of werkruimte helemaal naar jouw wens door Jeroen Berens Schilderwerken behangen door te kiezen voor een behangstijl die past bij wie jij bent. Ik geef je graag advies en tips.

Thuiswerkruimte opfleuren

Als je thuis werkt, wil je een ruimte creëren waar je op een fijne manier kunt werken. Een fleurig behang of fotobehang, met jouw favoriete vakantieherinnering, maakt het werken een stuk aangenamer. Leg deze klus in handen van Jeroen Berens Schilderwerken, dan tover ik jouw ruimte om tot een werkplek waar jij geconcentreerd en geïnspireerd je werkdag doorbrengt. Zo voorkom je dat werk en privé in elkaar gaan overlopen en breng jij je werkzame uurtjes  met plezier door in de werkkamer die op een professionele manier behangen is.

Beschadigingen muur herstellen

Het mooiste resultaat met behangen wordt behaald na een goede voorbereiding. Een wand kan snel beschadigen en dat wil je niet terugzien in een muur die net van nieuw behang is voorzien. Bij een nieuwbouwwoning is vaak niet zoveel aan de hand. Bij een bestaande woning zijn de muren helaas niet altijd even egaal. Ik zorg dat jouw muur helemaal glad is, voordat het behang wordt aangebracht. Van tevoren spreek ik nauwkeurig met jou door welke werkzaamheden ik ga uitvoeren om tot een geweldig eindresultaat te komen.

Vakkundige behanger nodig? Neem contact op met Jeroen Berens Schilderwerken voor een offerte of het maken van een afspraak.

Ook fotobehang kan ik voor je plakken

Ook fotobehang kan ik voor je plakken

Fotobehang geeft meteen een prachtig beeld aan een ruimte

Fotobehang geeft meteen een prachtig beeld aan een ruimte

Vraag stellen of offerte aanvragen?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht