Glaswerkzaamheden

Het vervangen van ramen is vaak een goede investering. De mogelijkheden op het gebied van glas zijn de laatste jaren enorm uitgebreid. De keuze hoeft hierdoor niet beperkt te blijven tot het vervangen van een kapot raam, maar biedt ook extra mogelijkheden op het gebied van isolatie en warmte- of koudewering. Je kunt een beroep doen op Jeroen Berens Schilderwerken voor het uitvoeren van al jouw glaswerkzaamheden.

Veilig en energiebesparend glas plaatsen

Bij het vervangen van glas is het belangrijk om te weten uit welke mogelijkheden je kunt kiezen. Zo kan gebarsten enkelglas meestal worden vervangen door HR++ glas en heb je direct een energiebesparende maatregel in huis doorgevoerd. Als ervaren glaszetter kan ik het juiste glas leveren en plaatsen. Ramen kunnen in bepaalde situaties gevaarlijk zijn. Denk aan het gevaar van een val door een raam of een voorwerp dat naar binnen wordt gegooid. Ik kan je voorlichten over veiligheidsglas op de plekken waar dit nodig is.

Duurzaam glas

Waar tot een aantal jaren geleden dubbelglas de norm was, kun je vandaag de dag ook kiezen voor nog beter geïsoleerd glas. Dit HR++ of zelfs drie-laags glas verlaagt niet alleen je energierekening, doordat het de warmte in huis beter vasthoudt, maar heeft ook een geluidwerend effect. Geluidsoverlast van buitenaf wordt hierdoor sterk verminderd. Wordt het in jouw woning snel te warm in de zomermaanden? Benader Jeroen Berends Schilderwerken dan voor het aanbrengen van zonwerend glas. De mogelijkheden voor glaswerkzaamheden kunnen in een persoonlijk gesprek worden doorgenomen.

Soorten glas

Voor elk huis of pand gelden andere situaties. Dit vraagt om glaswerkzaamheden die hierop aansluiten en ik kan hier uiteraard een goed advies voor geven. Ook speciaal glas kan ik plaatsen zoals:

  • Glas-in-lood
  • Spiegelglas
  • Figuurglas
  • Geluidwerend glas
  • Ondoorzichtig glas

Glas met keurmerk

Doe geen concessies op het gebied van glas, maar laat mij de glaswerkzaamheden bij jou uitvoeren. Ik werk alleen met glas dat is voorzien van de benodigde certificaten en keurmerken. Veiligheid en kwaliteit staan voorop. Zo weet je zeker dat jouw woning voldoet aan de eisen die worden gesteld.

Jeroen Berens Schilderwerken

Planeet 13
7891 CP Klazienaveen

Tel: 06 53 21 70 07
E-mail: info@jeroenberensschilderwerken.nl
WhatsApp: 06 53 21 70 07

KvK nr: 85717045

Vraag stellen of offerte aanvragen?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht