Kitwerkzaamheden

Ramen en deuren vragen net zo goed om onderhoud als je wanden. Vooral het kitwerk is hierbij belangrijk. Een strakke kitrand voorkomt niet alleen waterschade in je badkamer, maar doet het geheel er direct een stuk netter uitzien. Mocht je ooit je woning willen verkopen, dan is goed kitwerk een investering die zich zeker terugbetaalt.

Energie besparen door kitwerk

Een goede afdichting van ramen en deuren kent veel voordelen. Het voorkomt onnodig warmteverlies en houdt wind en water tegen. Verreweg het meest belangrijk is het voorkomen van lekkages. Al het vocht dat een weg in jouw huis weet te vinden, zorgt voor lekkages. Helaas is het vaak zo dat deze lekkage pas wordt herkend als de schade al aanzienlijk is. Voorkom problemen in jouw woning en laat het kitwerk door Jeroen Berens Schilderwerken controleren en eventueel herstellen.

Ook kit heeft onderhoud nodig

Het is een misverstand dat een kitrand geen aandacht nodig heeft. Kit staat erom bekend dat het na verloop van tijd uitdroogt. Als dit gebeurt, zorgen kleine scheurtjes in het kitwerk ervoor dat water kan weglopen, met alle gevolgen van dien. Je houten kozijnen gaan houtrot vertonen en voor je het weet zijn de problemen zo ernstig dat vervangen van houtwerk niet meer te voorkomen is. Neem eens een kijkje in je badkamer en inspecteer je kitranden. Twijfel je of die van jou nog goed zijn? Laat Jeroen Berens Schilderwerken een controle uitvoeren, dan hoef jij je geen zorgen te maken over lekkages en houtrot in en om je woning.

Strak kitwerk oogt netjes en verzorgd

Niets vervelender dan het hebben van kitwerk dat vies, beschimmeld of vettig is. Het kan de uitstraling van je woning echt beïnvloeden en bovendien kan de hygiëne in het geding komen. Het vervangen van kitwerk moet daarom zorgvuldig gebeuren. Met de vele kleuren waarin kit verkrijgbaar is, heb jij altijd de perfecte kleur voor jouw situatie. Schakel mijn hulp in, dan zorg ik dat jouw kitwerk er weer strak en schoon uitziet.

Jeroen Berens Schilderwerken

Planeet 13
7891 CP Klazienaveen

Tel: 06 53 21 70 07
E-mail: info@jeroenberensschilderwerken.nl
WhatsApp: 06 53 21 70 07

KvK nr: 85717045

Vraag stellen of offerte aanvragen?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht